ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανοιχτή λογοτεχνία στο

          Διαδίκτυο

Διαβάστε,  περιηγηθείτε,
γνωρίστε ηλεκτρονικά τα 
βιβλία πολλών συγγραφέων.
Βιβλία για μικρούς
και μεγάλους για όλη
την οικογένεια!
 
 
 
 

Κέντρο ψυχικής υγείας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ευγενική υπενθύμιση ενδοσχολικής δράσης

Αγαπητοί γονείς του 21ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για τη δράση που θα λάβει χώρα στο σχολείο μας την Πέμπτη 23/11/2023 και ώρες 13.30-15.30 σχετικά με την ''εμφάνιση και διαχείριση δύσκολων και ανεπιθύμητων συμπεριφορών στο χώρο του σχολείου''

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Παιδοψυχίατρου Θεόδωρου Μπούρμπουλα και της Ψυχολόγου Μαρίας Βαρβέρη, στελεχών της Μονάδας, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με εργαστηριακό – βιωματικό τρόπο, που θα απευθύνεται σε μεικτό ακροατήριο εκπαιδευτικών και γονέων, διάρκειας περίπου δύο ωρών.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, θα γίνει αναφορά σε κάποιες χαρακτηριστικές δύσκολες συμπεριφορές και φαινόμενα που εμφανίζονται στο σχολικό περιβάλλον, σε συνήθεις ή πιθανές αιτιολογίες γι' αυτές, και θα διερευνηθούν από κοινού, πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης και διαχείρισης αυτών.

Λίγα λόγια για την Μονάδα: Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας παιδιών – εφήβων αποτελεί αυτοτελή Υπηρεσία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του Γεν. Νοσοκομείου ''Παπανικολάου''.

Βασικές δραστηριότητες της Μονάδας, είναι η συνεργασία με Κοινοτικούς Φορείς, κυρίως Σχολεία και Δήμους, με σκοπό συγκεκριμένες δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης σε θέματα Ψυχικής Αγωγής Υγείας και Συμβουλευτικής σε επιλεγμένες περιπτώσεις.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις